לסבול מאימפוטנציה זה לא פיקניק. לא לגבר, ועוד פחות מזה בשביל האשה שאיתו. אם לא קשה לו, קשה לה, והקרחון המתגבש במיטה מוצא את דרכו לשאר חדרי הבית. איך חיים עם זה? ומי אמר שצריך לחיות עם זה?
■ די לכדורים, די לזריקות די לתופעות הלוואי!
■ בהמלצת אורולוגים וסקסולוגים הבכירים בישראל
■ Startup-Pump מיוצרת בישראל
■ המשאבה האיכותית, החזקה והאמינה ביותר בעולם!
■ היזהרו מחיקויים!
מומלץ גם עבור מי שמתמודד עם:
■ גיל מבוגר עד 120
■ שפיכה מוקדמת
■ סכרת
■ ניתוח ערמונית
■ חרדת ביצוע בכל הגילאים
■ בעיות פסיכולוגיות כגון לחץ נפשי ודכאון
■ זרימת דם חלשה לפין
כיצד עובדת משאבת משאבת ואקום לזקפה?
משאבת הואקום לטיפול באין אונות פועלת על ידי יצירת ואקום חיצוני הגורם לשאיבת הדם לתוך הפין. לאחר שהושגה הזיקפה, ניתן לשמור עליה על ידי הצמדת גומיית לחץ לפין ( הכלולה בערכה). חשוב ביותר לזכור להוריד את הגומיה לאחר לא יותר מ 30 דקות שימוש רציף למיחזור הדם התקין.
האם משאבות הואקום בטוחות?
משאבת ואקום לזקפה בטוחה לשימוש קל ונוח, יש לפעול על פי הוראות השימוש והנחיות היצרן.
האם יש תופעות לואי?
אין תופעות לוואי ידועות. יחד עם זאת עלול להיווצר שוני קל בצבע הפין לאחר שימוש רציף הקרוב ל 30 דקות. לאחר הורדת הגומיה ישוב הצבע הטבעי.
באיזו תכיפות ניתן להשתמש במשאבה?
אין הגבלה, כאמור ניתן להשתמש במכשיר בנוחות ברצף עד כ 30 דקות. כעבור 30 דקות יש להוריד את הגומיה, להמתין 15 דקות ולהתחיל הכל מחדש – כמה פעמים שרוצים. תמיד יש להשתמש בשיקול דעת ובזהירות.
האם זהו טיפול לא פולשני לטיפול באין אונות?
השימוש במשאבת ואקום הוא האמצעי היחידי הלא פולשני ליצירת זיקפה חזקה, בריאה וממושכת.
האם יש להשתמש בחומרי סיכה בעת השימוש במשאבת הואקום?
כדאי להרטיב את בסיס הפין על מנת שיהיה קל ונוח להסיר את הגומייה.
האם יש מחקרים בנושא?
פורסמו עשרות מאמרים ברחבי העולם בנושא יעילות ובטיחות משאבת הואקום לטיפול בזיקפה. ניתן בקלות למצוא בגוגל.
עוד בנושא אין אונות ו-בעיות זקפה
אבחון אין אונות
במקרים רבים, מענה על מספר שאלות ובדיקה פיזיקלית בסיסית עוזרים לרופא לאבחן אין אונות ולהמליץ על טיפול בהתאם. הבדיקה לאין אונות חשובה ביותר, מפני שפעמים רבות ההפרעה בתפקוד המיני יכולה להצביע על מחלה סיסטמית אחרת כמו סכרת או מחלת לב.
■ בדיקות כלליות – במהלך הבירור הראשוני, ניתן לבצע בדיקות כלליות על מנת לבדוק את המצב הנוכחי ולראות האם קיימות מחלות רקע שונות. בדיקות אלה יכללות בדיקות דם לסוכר וכולסטרול, בדיקת לחץ דם ובדיקות נוספות לשלילת מחלות רקע. חשוב לזכור שפעמים רבות הטיפול במחלת הרקע יכול לפתור את בעית התפקוד המיני. כמו כן, ניתן לבצע בדיקה פיזיקלית לאיבר המין והאשכים, ולבדוק את שלמותם ואת תפקוד מערכת העצבים. בנוסף, בדיקה רקטלית לבדיקת הערמונית חשובה מאוד במקרים של תלונות של אין אונות.
■ בדיקת אולטרסאונד – במקרים בהם אין מחלת רקע, ניתן לבצע בדיקת אולטרסאונד על מנת להדגים את זרימת הדם למערכת המין. בדיקה זו מאפשרת לראות האם יש בעיה באספקת דם אל הפין שיכולה לגרום לאין האונות.
■ בדיקת זקפה במהלך הלילה – אצל רוב הגברים מופיעים אירועים של זקפה במהלך השינה. בבדיקה זו, עוטפים את הפין בסרט מיוחד, אשר במידה ומופיעה זקפה במהלך הלילה הוא נקרע. תוצאה שלילית בבדיקה זו מאפשרת להבין שהמקור לאין האונות הוא פסיכולוגי ולא גופני.
מדוע חשוב לטפל באימפוטנציה?
מלבד הירידה באיכות החיים הנגרמת לאור האימפוטנציה, לאין אונות השפעה ארוכת טווח בעיקר בתחום הנפשי ומבחינת מערכת היחסים. אימפוטנציה שאינה מטופלת יכולה להוביל לבעיות נפשיות קשות ולשינויים התנהגותיים לא רצויים, ולכן חשוב מאוד להגיע לאבחנה בשלב מוקדם ולטפל בבעיה.
■ חיי מין לא מספקים – מחקרים שונים הראו את הקשר בין חיי מין מספקים לאיכות החיים וההנאה מהחיים, ולכן טיפול באימפוטנציה חשוב מאוד מבחינת איכות החיים
■ לחץ ודאגה – במקרים רבים של גברים הסובלים מאימפוטנציה מתפתחים לחץ ותחושת דאגה, המשפיעים גם על חייהם מחוץ לבית
■ מבוכה והפרעה בהערכה העצמית – חוסר היכולת לספק את בת הזוג גורם לירידה קשה בהערכה העצמית, שיכולה להתבטא גם במקום העבודה ועם המשפחה
■ הפרעה במערכת היחסים עם בת הזוג – אחד הגורמים החשובים להפרעות במערכת היחסים עם בת הזוג הוא בעיות בתפקוד המיני בקרב גברים ולכן טיפול בהפרעה המינית יכול גם לעזור במקרים רבים לשיקום הקשר
■ חוסר יכולת להיכנס להריון – למרות שאין אונות נראית כבעיה של אנשים מבוגרים, קיימים מקרים לא מעטים של אין אונות בגיל צעיר, כאשר אותם צעירים אינם יכולים לקיים יחסי מין או להיכנס להריון